Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Saen Garantiemakelaars Krommenie

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

de makelaar is enthousiast en positief. de bezoeken van de kijkers werden handig en in goed overleg geregeld. we hadden geen omkijken naar de verkoop. de makelaar nam ons al het werk uit handen. goede communicatie. echt top!!!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Super fijne makelaar die je goed helpt. Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht. Wij zijn heel erg blij dat we met deze makelaar ondanks de huidige markt erg snel een woning gevonden hebben.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het team van makelaars waar ik mee te maken heb gehad in krommenie is stuk voor vriendelijk, sociaal en meedenkend. Bij het eerste gesprek is er meteen duidelijk gemaakt wat de gang van zaken is, hoe de huizenmarkt in de buurt eruit ziet en is gewoon alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de corona crisis was er altijd alle tijd voor vragen en uitleg en werd er meegedacht over hoe de bezichtigingen voor ons zo praktisch mogelijk te plannen. Al met al een top team en daardoor een succesvolle samenwerking en ik kijk tevreden terug op een succesvolle verkoop!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

De verkoop verliep prettig. De woning was snel verkocht. De makelaar is een prettige man in omgang met verstand van zaken.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saen Garantiemakelaars Krommenie is beoordeeld met een 9,1

Bij Saen Garantiemakelaars Krommenie staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?