Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Saen Garantiemakelaars Krommenie

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Hub Kerckhoffs

10

Thijs Duin is een oprechte makelaar die zich inzet voor zijn klanten. Een open en duidelijk en eerlijk verhaal heeft. Hij loopt niet voor zaken weg en is bovenal een vriendelijke professional.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

10

Super fijne kwaliteitsmakelaar met veel kennis van zaken. Prettig persoonlijk contact, heldere informatie, goed advies (denkt echt mee), eenvoudige aanlevering documenten en het kantoor is goed bereikbaar. Binnen een week het huis verkocht!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Mullenders

8.8

Makelaars zijn mensen, waar je niet zo heel vaak mee in aanraking komt, beroepsmatig althans. Een makelaar moet je vertrouwen geven en moet ook instaat zijn om jouw woonwensen en situatie om te zetten in een goed verkooptraject. Van de 4 makelaars die wij hebben laten komen, was Thijs Duin van Saen makelaars toch wel de persoon die deze kenmerken in zich had. Ook kende hij de woningen en kwam goed voorbereid op ons over. Natuurlijk heeft iedereen in zo'n traject leermomentjes en werd ook Thijs geconfronteerd met een nieuwe situatie, die hij goed oppakte en naar tevredenheid afhandelde.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Josien Vogelpoel

10

Zowel het persoonlijk contact, als de systemen waarin het proces wordt beschreven en bijgehouden zijn erg prettig. Presentatie was zeer professioneel, goed voorbereid en gaf ruimte voor zij-sprongen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Saen Garantiemakelaars Krommenie is beoordeeld met een 9,1

Bij Saen Garantiemakelaars Krommenie staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?