Skip to content

Te Koop: appartement Hoogaarslaan 21 1503 WD Zaandam

Verkocht

Bezichtiging plannen

€ 225.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Zaandam Hoogaarslaan 21

Pas 10 jaar oud is dit complex met parkeerkelder aan de Hoogaarslaan in Zaandam, waar wij dit 2-kamerappartement in de verkoop hebben genomen. Gebouwd met moderne materialen, nieuwe technieken en volledig op de toekomst gericht. Dat het appartementengebouw praktisch grenst aan zowel de oprit naar de A7 en A8 als het idyllische groen van de Schepenbuurt én directe toegang verleent tot het Burgemeester In ’t Veldpark onderstreept dit krachtige aanbod. Kort gezegd, carrièretijgers beperken reistijd naar zowel hun dagelijkse inspanning als de nodige ontspanning!

Het appartement ligt vlak boven de luxe, met een strakke waterpartij versierde binnentuin. Zowel de woonkamer, die door de loggia meer raamoppervlak en daglichtinval heeft, als de slaapkamer grenzen aan deze rustgevende plek. Bij de living leidt een schuifpui naar het inpandige balkon. De slaapkamer heeft dubbele deuren met een Frans balkon. De voor deze ruimte op maat gemaakte kastenwand blijft staan.
De keuken is een toonbeeld van comfort. Koken, wassen en poetsen zijn praktisch ingevuld, de extra hoge kasten geven de ruimte. Omdat de roomkleurige Smeg hier uitstekend op zijn plaats is, maar geen vast onderdeel uitmaakt van de uitrusting wordt deze ter overname aangeboden. De naastgelegen facilitaire ruimte biedt onderdak aan de installaties. Naast een eigen CV-ketel is er een Warmte Terugwin unit waardoor de duurzaamheid van het appartement wordt vergroot. Er gaat geen energie verloren!

De Hoogaarslaan ligt in de populaire Schepenbuurt en is een zijstraat van De Weer, een verbindingsader voor auto en streekvervoer. De Hoogaarslaan zelf is een fietsroute waar auto’s te gast zijn. Verkeersgeluid dringt hier dus amper door terwijl de routes en middelen gewoon voorhanden zijn. Het Burgemeester In ’t Veldpark is een groene oase, die fungeert als de longen van de stad. Daarachter ligt een hypermoderne Albert Heijn, in het gebouw van het ziekenhuis. De eerste heb je nodig, de tweede hopelijk niet maar het is wel een geruststellende gedachte. Dit appartement is immers niet speciaal gebouwd of bedoeld voor jongeren. Ook mensen die wat verder zijn in hun leven kunnen het gemak van gelijkvloers op prijs stellen. De voordelen van de rustige en groene ligging blijven hetzelfde!

Dit appartement is ideaal voor een- of tweepersoonshuishoudens, die net iets meer zoeken in comfortniveau. De luxe afwerking van het appartementengebouw is voor rekening van de Vereniging van Eigenaren. Deze heeft een gezonde staat van dienst en bouwt gestaag aan de waardegarantie van het complex, waartoe ook het omringende groen en de binnentuinen behoren. Dit gezamenlijke eigendom wordt uitstekend onderhouden en is gevat in een degelijk meerjaren onderhoudsplan. De eigenaren dragen hiervoor maandelijks hun financiële steentje bij, naar rato van hun aandeel in het geheel. In dit geval bedragen de servicekosten € 115,-. per maand.

Indeling:
Parterre: parkeerkelder met eigen vaste parkeerplaats en gezamenlijke fiets- cq bromfietsstalling. Hoofdentree appartementencomplex met bellentableau (videofoon) en brievenbussen. Centrale hal. Trappenhuis en liftinstallatie.
1e etage: gemeenschappelijke hal. Entree appartement. Hal met meterkast. Toilet met fontein. Living met laminaatvloer, met schuifpui naar loggia. Open keuken met betonlook werkblad, hoogglans frontpanelen en inbouwapparatuur als gas-op-glas kookplaat met wasemkap, oven en vaatwasser. Smeg koelkast ter overname aangeboden. Berging met aansluitingen wasmachine en -droger. Opstelling CV- en WTW-installaties.
Slaapkamer met dubbele draaiende deuren met Frans balkon. Badkamer met ligbad/ douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 54 m2;
– inhoud 182 m3;
– actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 115,-;
– bouwjaar 2009, energielabel A;
– met eigen parkeerplaats en gezamenlijke stalling in onderbouw;
– voorzien van moderne installaties als warmte-terugwin (WTW) unit;
– aanvaarding in overleg.

  • 54 m2
  • 1

Kenmerken Hoogaarslaan 21

Overdracht

Koopprijs€ 225.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie54 m2
Inhoud182 m3

Bouw

Soortportiekflat
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typeplat dak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging Hoogaarslaan 21

Marktcijfers van Zaandam

Gemiddelde verkoopprijs in Zaandam

Landelijk gemiddelde: € 260.361,-

Gemiddelde vraagprijs in Zaandam

Landelijk gemiddelde: € 280.115,-

Gemiddelde verkooptijd in Zaandam

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Zaandam

Landelijk gemiddelde: 7777

Gemiddeld aantal verkocht in Zaandam

Landelijk gemiddelde: 8862

Gemiddelde prijs/m2 in Zaandam

Landelijk gemiddelde: 2.315

Vergelijkbaar woningaanbod