Skip to content

Te Koop: appartement Fluitekruidweg 33 1508 AA Zaandam

Verkocht

€ 179.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Zaandam Fluitekruidweg 33

De flat Jagersveld aan de Fluitekruidweg in Zaandam wordt omringd door bomen. Dit appartement met drie slaapkamers kijkt zowel voor als achter in het groen. De ruimte om het complex heen wordt deels benut als parkeerplaats maar nog meer plek is gereserveerd voor grasveld, speelplaats en plantsoen. Ideaal dus voor jonge starters, zelfs gezinnen met kinderen. Wie voordelig de kopersmarkt op wil, verzekert zich hiermee van lage woonlasten en een goede investering in de toekomst. Vooral nu de hypotheekrente zo laag is, ook voor de lange looptijden.

Het appartement zelf is keurig en kan zo betrokken worden. Er kan echter ook nog met de indeling gewisseld worden, een groot voordeel van deze woningen. De grootste slaapkamer ligt nu naast de woonkamer, met een openslaande deur naar het inpandige balkon op het zuiden. Die kamer is eenvoudig bij de woonkamer te betrekken. Momenteel is van een van de twee slaapkamers aan de galerijzijde een deel bij de woonkamer gevoegd. Hierdoor zijn hal en daardoor ook de keuken direct bij het leefgedeelte betrokken. De verkleinde slaapkamer wordt als kleed- en strijkkamer gebruikt, maar kan natuurlijk voor allerlei doeleinden worden ingezet.
De afwerking van het appartement is supernetjes. Een fraaie laminaatvloer, met chique V-groef gelegd, bedekt alle vloeren, behalve van de badkamer annex toiletruimte. Deze is met moderne tegels in zwart en wit gedecoreerd. De kubistische vormen van het wandcloset en de wastafel met ladenkast volgen deze strakke lijn, de halfronde glazen douchecabine zorgt voor het verrassende contrast. Warm water wordt geleverd door de geiser. Verwarming geschiedt centraal, op voorschot en met periodieke afrekening naar gemeten verbruik.
De geiser hangt in de keuken, weggewerkt in een nis. De vijfpits gaskookplaat en oven zijn, samen met een wasemkap, ingebouwd. Het houten werkblad heeft verder een ronde rvs spoelbak met douchekraan. Veel kasten, geïntegreerde verlichting en een radiatorombouw maken een verzorgde indruk. De met facettegels versierde achterwand maakt het geheel af.

Zoals bij elk gezamenlijk bezit is hier een Vereniging van Eigenaren actief. Deze zorgt voor een degelijk meerjaren onderhoudsplan en houdt gebouw en terrein schoon, heel en netjes. Daar dragen alle eigenaren aan bij. In dit geval wordt de VvE professioneel bijgestaan. De eigenaren hebben hier een groot belang bij, maar geen omkijken naar. De VvE regelt de verzekeringen, de staat van de opstallen en het spaardeel om het reguliere en grote onderhoud uit te kunnen voeren. Daarnaast wordt de verwarming collectief ingekocht. Da’s altijd gunstig…

De Fluitekruidweg ligt in de Zaandamse wijk Kogerveld. Deze sluit direct aan op het omliggende Rijkswegennet waardoor je supersnel in Amsterdam of Purmerend bent. Parkeren doe je gewoon op het terrein bij het appartementengebouw. Gratis en zonder zoeken. Waar vind je dat nog in de Metropoolregio? Ook heeft de wijk een eigen NS station aan de Hoornselijn. Op de fiets rijd je zo de stad in. Of de natuur, want het Jagersveld en het Twiske liggen aan je voeten. De overige dagelijkse voorzieningen, zoals winkels en scholen, liggen in de wijk. Kogerveld is compleet zelfvoorzienend. Aan de wijkrand liggen een hypermoderne Lidl en Aldi.

Indeling:
Begane grond: ingang naar separate berging. Hoofdentree. Centrale hal. Trappenhuis en liftinstallatie. Binnendoor naar separate berging.
2e Etage: gemeenschappelijke hal. Galerij. Entree appartement. Hal met meterkast. Keuken met houten werkblad met ronde spoelbak en eengreeps douchemengkraan. Ingebouwde vijfpits gaskookplaat, oven en wasemkap. Geiser ten behoeve van warm water.
Toiletruimte annex badkamer met wandcloset, wastafel met ladenmeubel en halfronde douchecabine. Aansluiting wasmachine. Slaapkamer met openslaande deur naar inpandig balkon op het zuiden. Open verbinding met woonkamer met grote raamoppervlakken en zicht op de bomen. Tweede slaapkamer. Derde slaapkamer, voorzien van schuifwandkast.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 69 m2;
– inhoud 226 m3;
– met separate berging en balkon op het zuiden;
– actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 210,- inclusief voorschot stookkosten;
– superligging ten opzichte van snelweg, supermarkt, school en sportclub;
– aanvaarding in overleg.

  • 69 m2
  • 3

Kenmerken Fluitekruidweg 33

Overdracht

Koopprijs€ 179.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie69 m2
Inhoud226 m3

Bouw

Soortgalerijflat
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1965
Dak typeplat dak
Isolatievormendakisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

bereken hier je hypotheek

Ligging Fluitekruidweg 33

Marktcijfers van Zaanstad

Gemiddelde verkoopprijs in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: € 263.725,-

Gemiddelde vraagprijs in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: € 315.850,-

Gemiddelde verkooptijd in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 7372

Gemiddeld aantal verkocht in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 8611

Gemiddelde prijs/m2 in Zaanstad

Landelijk gemiddelde: 3.140

Vergelijkbaar woningaanbod