Skip to content

Te Koop: appartement Matsmanzoom 75 1541 SR Koog aan de Zaan

Verkocht o.v.

Bezichtiging plannen

€ 225.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Koog aan de Zaan Matsmanzoom 75

Dit tweekamerappartement aan de Matsmanzoom in Koog aan de Zaan biedt op alle fronten het beste van twee werelden. Praktisch gelijkvloers maar wel een tuin. Rustige ligging aan een natuurpad en toch supersnel bereikbaar. Tussen alle dagelijkse voorzieningen maar ook directe toegang tot het buitengebied. Water en weg. In een wijk met een eigen NS station en een eigen oprit naar Rijkssnelwegennet. Maar waar de fiets je ook binnen twintig minuten in alle hoeken van de Zaanstreek of zelfs verder brengt. En dan hebben we het nog helemaal niet over de woning zelf gehad…

Prima voor elkaar! Die woorden zouden kunnen volstaan. Dat doen we niet want er is genoeg om lovend over te spreken bij dit bijzonder ingedeelde appartement. Het ligt namelijk in een hoek van het appartementengebouw waardoor de vertrekken speels uitlopende oppervlakken krijgen, behalve de slaapkamer. Die is recht, met de een fijne afmeting van dik twaalf vierkante meter. De badkamer profiteert van deze organische vormen door nissen te creëren. Zo wordt deze met moderne tegels en gietvloer gesierde ruimte optisch verdeeld. Datzelfde geldt voor de keuken. Die is open, maar toch ook weer niet. Een gedeeltelijke – en daarmee tijdelijke – tussenwand onttrekt het zicht op de keuken aan de woonkamer. Doordat het geen hele wand is, blijft het licht voldoende binnenvallen. Dat licht stroomt binnen door de glazen pui. Een schuifpui verbindt de living en buitenruimte met elkaar.

De laminaatvloer geeft een warme uitstraling. Door deze delen in de lengterichting te leggen wordt het oog naar het licht en de met weelderig groen beschutte tuin getrokken. De elektrische zonwering beschermt het interieur tegen teveel zonlicht én de buitenzitters op dit heerlijke terras tegen de elementen.

Dit kleinschalige appartementengebouw omvat maar vier appartementen. De eigenaars zijn verenigd in een VvE. Daarmee dragen zij samen de verantwoordelijkheid voor het gemeenschappelijke bezit. Verzekering, reparatie, onderhoud en opbouw van een reservefonds horen er nu eenmaal bij. Vanwege de overzichtelijkheid is de maandelijkse bijdrage beperkt tot slechts 35 euro. Dat is geen geld voor zoveel zorgeloosheid!

Indeling:

Begane grond: Bergingen. Gesloten hoofdentree met bellentableau en brievenbussen. Centrale hal met trappenhuis.

Entree appartement. Hal met meterkast. Toiletruimte/ badkamer met inloopdouche, wastafel, handdoekenradiator en wandcloset. Aansluiting wasmachine. Slaapkamer. Technische ruimte met opstelling CV-installatie. Zonnige woonkamer met schuifpui naar beschutte achtertuin op het zuidwesten. Met gedeeltelijke tussenwand afgescheiden keuken met houten werkblad, voorzien van dubbele spoelbak. Gasfornuis met oven, de afzuigkap en koel-/ vriescombinatie. Berging met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger.

De Matsmanzoom ligt direct aan de rand van Westerkoog, met het uitbundige groen dat de wijk omzoomt pal voor de deur. Dit appartement ligt aan het einde van het woonerf. Hier komt alleen bestemmingsverkeer. Gelukkig is voorzien in voldoende parkeerplaatsen. Dat is hier gratis, voor Zaankanters zo vanzelfsprekend dat we het nog wel eens vergeten op te noemen.

Het woonerf is aangesloten op de verkeersader die door Westerkoog loopt en de wijk met zowel Zaandam, via de Binding, als Amsterdam, via de A8, verbindt. Openbaar

vervoer is uitstekend geregeld, Westerkoog heeft een eigen ingang op het NS station Koog aan de Zaan.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 65 m2;
– inhoud 206 m3;
– VvE maandelijkse bijdrage € 35,-;
– tuin op het zuidwesten;
– rustige ligging in groene ruimte, dichtbij voorzieningen en uitvalswegen;
– aanvaarding in overleg.

  • 65 m2
  • 1

Kenmerken Matsmanzoom 75

Overdracht

Koopprijs€ 225.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie65 m2
Inhoud206 m3

Bouw

Soortbenedenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Isolatievormengedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1

Maandlasten

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

bereken hier je hypotheek

Ligging Matsmanzoom 75

Marktcijfers van Koog aan de Zaan

Gemiddelde verkoopprijs in Zaandam

Landelijk gemiddelde: € 263.725,-

Gemiddelde vraagprijs in Zaandam

Landelijk gemiddelde: € 315.850,-

Gemiddelde verkooptijd in Zaandam

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Zaandam

Landelijk gemiddelde: 7372

Gemiddeld aantal verkocht in Zaandam

Landelijk gemiddelde: 8611

Gemiddelde prijs/m2 in Zaandam

Landelijk gemiddelde: 3.140

Vergelijkbaar woningaanbod