Skip to content

Te Koop: woonhuis Zwarte Ring 87 1567 ED Assendelft

Verkocht o.v.

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Assendelft Zwarte Ring 87

Deze eengezinswoning aan de Zwarte Ring in Assendelft weerspiegelt het nieuwe wonen. Modern, comfortabel, behaaglijk. Voorzieningenniveau, parkeergelegenheid en bereikbaarheid horen daar ook bij. De indeling, staat van onderhoud, tuinoriëntatie en afwerking van deze specifieke woning ontstijgen echter de heersende standaard. Dit is het nieuwe wonen in optima forma!

Elke beschikbare vierkante meter is hier benut voor woongenot. Bij de bouw werd direct gebruikgemaakt van de uitbouwmogelijkheid van de woonkamer. De tuingerichte living heeft hierdoor flink ruimte gewonnen én vormt een vrijwel naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Een slimme keuze want de tuin ligt op het zonnige zuidwesten. Deze buitenruimste is uitstekend in balans gebleven, het zonneterras is fraai betegeld. De Hortensia’s en heesters zorgen voor kleur, bijna het jaar rond. Dat is genieten van groei en bloei, met minimale inspanning.
Ook het huishouden is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Op de vloeren zorgt houtlaminaat voor een warme uitstraling, de praktische eigenschappen zijn alom bekend. Op de begane grond zijn de wanden afgelopen jaar nog voorzien van spagtelputz. Daar hoeft voorlopig niets aan te gebeuren, zelfs overschilderen is nog lang niet nodig. De keuken oogt ook nog hartstikke nieuw. Met een hoekopstelling voor de brede opbergladen en moderne inbouwapparatuur zorgt het duurzame en krasvaste granieten werkblad voor een kleurcontrast.
Diezelfde spannende combinatie zien we terug in de badkamer en master bedroom. Zwart en wit voeren smaakvol de boventoon. In het slaapvertrek vormt de vloer met de schuifdeuren voor de kastenwand één geheel. Bij de badkamer zijn het ligbad met douche en de dubbele wastafel met ladenmeubel van elkaar gescheiden door een glazen scherm. Een tweede toilet is een optie in de bestaande kast, waar nu nog de wasmachine staat.
De twee andere slaapkamers op de eerste verdieping zijn stijlvast uitgevoerd. De zolderverdieping is volledig open gehouden. Het gebruik van de volledige nokhoogte versterkt het lichte en ruimtelijke gevoel. We zeiden het al… elke beschikbare vierkante meter is benut.

Dit is een woning van het type ‘verhuizen en wonen’. Voorlopig geen zorgen over afwerking, onderhoud en installaties. Hoe heerlijk is dat!

Indeling:
Begane grond: entree. Hal met meterkast. Toilet met fontein. Tuingerichte en uitgebouwde woonkamer met dubbele openslaande deuren naar zonneterras. Trapopgang en diepe bergkast. Keuken in hoekopstelling. Granieten werkblad met anderhalve spoelbak en eengreeps mengkraan. Ingebouwde vijfpits gas-op-glas kookplaat (inclusief wokbrander) met wasemkap, combi-magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Beschutte achtertuin op het zuidwesten met houten berging, bikeport en achterom.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Bergruimte met aansluitingen wasmachine en -droger. Twee slaapkamers (respectievelijk 7 en 9 m2). Geheel betegelde badkamer met ligbad/ douche en dubbele wastafel met ladenmeubel en verlichte spiegel. Derde slaapkamer (15 m2) met schuifwandkast.
Tweede verdieping: overloop met opstelling CV-installatie (2018). Open ruimte, in gebruik als vierde slaapkamer met aan weerszijden dakramen en bergkasten achter dakbeschot.

De Zwarte Ring is de binnenste ring rond het cluster van het uitgebreide winkelcentrum, school en (para-)medische voorzieningen. In Saendelft is het stratenplan gericht op bereikbaarheid en leefbaarheid. Vanuit elke buurt zijn zowel de snelweg als het winkelcentrum vlot te bereiken. Sterk rekening houdend met woonwerkverkeer per auto, trein of fiets. Deze verschillende verkeersstromen kruisen elkaar zo min mogelijk. Hierdoor is de verkeersveiligheid optimaal. Dit gegeven trekt vooral gezinnen aan. Kindvriendelijkheid en -veiligheid, maar ook opvangmogelijkheden, stonden hoog op de agenda bij de planning van deze nieuwbouwwijk. Sport, spel en vooral school (zowel basis- als voortgezet onderwijs) zijn vlot en veilig te bereiken. Achter de Zwarte Ring ligt een groot speelveld, met toestellen en comfortabele bankjes voor het ouderlijk – of grootouderlijk – toezicht.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 122 m2;
– inhoud 436 m3;
– perceelgrootte 115 m2 eigen grond;
– beschutte, kleurrijke tuin op het zuidwesten;
– bouwjaar 2007, CV-installatie 2018;
– in goed bereikbaar en uitstekend voorzien Saendelft;
– aanvaarding in overleg.

  • 122 m2
  • 115 m2
  • 4

Kenmerken Zwarte Ring 87

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte115 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie122 m2
Inhoud436 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2007
Dak typezadeldak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging Zwarte Ring 87

Marktcijfers van Assendelft

Gemiddelde verkoopprijs in Assendelft

Landelijk gemiddelde: € 260.361,-

Gemiddelde vraagprijs in Assendelft

Landelijk gemiddelde: € 280.115,-

Gemiddelde verkooptijd in Assendelft

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Assendelft

Landelijk gemiddelde: 7777

Gemiddeld aantal verkocht in Assendelft

Landelijk gemiddelde: 8862

Gemiddelde prijs/m2 in Assendelft

Landelijk gemiddelde: 2.315

Vergelijkbaar woningaanbod