Skip to content

Te Koop: woonhuis De Omloop 96 1566 GZ Assendelft

Verkocht o.v.

Bezichtiging plannen

€ 265.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Assendelft De Omloop 96

Dit kan zomaar eens de woning zijn waar jouw volgende levensfase start. Deze eengezinswoning, op eigen grond, aan De Omloop in Assendelft is werkelijk geknipt voor een opgroeiend gezin. Dichtbij de school én vlakbij de supermarkt. Station, streekvervoer en snelweg onder handbereik. Een hofje voor de deur, vaarwater De Delft vrijwel náást de deur en door aaneengesloten achtertuinen verbonden met veel vrije ruimte.
De woning zelf is comfortabel, uitstekend onderhouden en fraai afgewerkt. Er is vooral geïnvesteerd in grote leefruimtes, maar, naar gelang de behoefte aan meerdere vertrekken groter wordt, is deze goed geïsoleerde en onderhouden woning gemakkelijk te herindelen. Nu zijn er twee riante slaapkamers en een grote zolder, mét Velux dakramen. Daar kunnen simpel en vlot drie, vier of zelfs vijf kamers mee gecreëerd worden. Dit is het huis van jouw toekomst.

De stenen berging aan de voorzijde van de woning geeft veel privacy. Deze is, hoe slim, op professionele wijze verbonden met de woning waarna onder meer de entree en toiletruimte intern konden verhuizen. Meer ruimte voor de woonkamer! Die is licht en openlijk ingedeeld met vrije doorloop naar zowel de keuken als naar boven. Centraal in de woonkamer, met V-groef houtlaminaat, staat de gezellige houtkachel in een nis en op een plateau te stralen. Stoken is misschien meer voor de sfeer, de woning is prima geïsoleerd en wordt centraal verwarmd. De CV-installatie is in 2017 nog vervangen door een hoogrendementsketel.
De tuingerichte living heeft veel contact met het zonneterras. Dubbele openslaande deuren leiden naar de twaalf meter diepe achtertuin. Deze ligt besloten maar is wel toegankelijk. Handig. Wat ook handig is, en fraai, zijn de praktische tegels. Geen omkijken naar.
De keuken kijkt uit over het pleintje aan de voorzijde. Hier komen geen voertuigen, alleen voetgangers. De hoekopstelling, met de gootsteen onder het raam, is ruim en licht gehouden. De subtiele fronten met de robuuste rvs handgrepen geven deze voor elk huishouden, van welke samenstelling dan ook, belangrijke ruimte een geheel eigen karakter.

Boven zijn twee slaapkamers, voorheen waren dit er drie. De hoofdslaapkamer heeft een kastenwand. Op de vloeren ligt laminaat. De badkamer is friswit betegeld en voorzien van een ligbad/ douche met glazen spatwand, de design wastafel is een fraaie blikvanger.
De zolder is tot op heden onontgonnen gebied en biedt grandioze mogelijkheden. De afwerking is al klaar, de dwarskap is geïsoleerd en voorzien van dakramen. Op de vloer ligt laminaat. Als je het niet nodig hebt, is dit een prima bergzolder. Te bereiken via een vlizotrap. Het is echter gemakkelijk voor te stellen dat een van de kasten een etage lager wordt opgeofferd voor een vaste verbinding naar deze mogelijk derde woonlaag. Mag hè, hoeft niet. Wij schetsen alleen de ontelbare mogelijkheden…

Indeling:
Begane grond: aan autovrij pad grenzende voortuin met stenen berging. Entree. Hal. Kast met aansluitingen wasmachine en -droger. Geheel betegeld toilet met fontein. Woonkamer met open trap, meterkast en bergkast. Laminaatvloer. Half open keuken in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur als gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, oven en koel-/ vriescombinatie. Verhoogde nis met sfeervolle en goed werkende houtkachel. Dubbele openslaande deuren naar betegelde en beschutte achtertuin, met aluminium tuinberging en achterom via recht van overpad.
Eerste verdieping: overloop met vaste kasten (louvredeuren) en vlizotrap naar zolderverdieping. Hoofdslaapkamer met kastenwand. Tweede slaapkamer. Laminaatvloeren. Betegelde badkamer met ligbad/ douche, wastafel met meubel en tweede toilet.
Tweede verdieping: zolderruimte met twee dakramen. Opstelling CV-installatie (2017).

De Omloop ligt in de Asseldelftse wijk De Delft, genoemd naar het water dat naar de omliggende veenweidegebieden leidt. Het autovrije straatje ligt pal achter dit vaarwater, een bruggetje leidt naar het ‘witte dorp’, welbekend als woonwijk ter hoogte van de ‘eerste kerk’. Ja, wij Zaankanters weten het wel te duiden…
Feit is, dat dit deel achter het lange dorpslint eigenlijk het centrum vormt. Hier zijn de winkels te vinden, ligt de school praktisch om de hoek en is de ontsluiting tot de Rijks- en provincialewegen perfect. Op nog geen kwartier van Amsterdam vind je hier dus zomaar de rust en de ruimte van het buitengebied, zonder in te hoeven leveren aan voorzieningen!
Dat koopwoningen in dit deel van de metropoolregio nog goed te betalen zijn, zelfs voor nog in opbouw zijnde carrières, betekent dat zich hier steeds meer jonge gezinnen vestigen. De jeugd heeft de toekomst!

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 86 m2 plus zolder;
– inhoud 499 m3;
– perceelgrootte 130 m2 eigen grond;
– in rustig hofje met alle gezinsvoorzieningen onder handbereik;
– vrijwel directe aansluiting op de snelwegen richting Amsterdam of Haarlem;
– CV-installatie uit 2017, buitenschilderwerk 2019;
– aanvaarding in overleg.

  • 86 m2
  • 130 m2
  • 2

Kenmerken De Omloop 96

Overdracht

Koopprijs€ 265.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte130 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie86 m2
Inhoud499 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1986
Dak typezadeldak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Om de zonnegrens te bekijken dient U eerst de cookies te accepteren.

Maandlasten

U dient eerst de cookies te accepteren alvorens u de maandlasten kan berekenen

Ligging

Vergelijkbaar woningaanbod