Nieuwbouw kopen

Denk bij de zoektocht naar uw droomwoning ook zeker aan de nieuwbouw. Naast de bestaande woningen beschikken we veelal over een flink aanbod aan in nieuwbouw. Dit betekent wonen op een unieke locatie in een gloednieuw huis. Bij Saen Garantiemakelaars Krommenie staan verschillende nieuwbouwprojecten voor je op een rij. Wanneer je interesse hebt in nieuwbouw helpen wij je graag verder.

Nieuwbouwmakelaar Krommenie

Saen Garantiemakelaars Krommenie is de grootste nieuwbouwmakelaar in de regio Zaanstad. Ons kantoor wordt in veel gevallen – in het beginstadium van ontwikkeling – betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio Zaanstad. Onze grote kennis van de lokale huizenmarkt zorgt er bovendien voor dat wij altijd op de hoogte zijn van huidige- en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio Zaanstad.

Voordelen nieuwbouw

Het kopen van nieuwbouw kent vele voordelen. De woning is geheel jouw smaak en stijl en kan met de vele aanpassing mogelijkheden aan jouw woonwensen voldoen. Door het duurzame materiaalgebruik en isolatieniveau is de woning zeer onderhoudsvriendelijk en voldoet deze aan de strenge huidige (en veelal toekomstige) milieueisen. Het grootste verschil tussen het kopen van nieuwbouw en bestaande bouw is bij nieuwbouw de mogelijkheid tot maatwerk. Tussen de aankoop en de sleuteloverdracht zit de bouwtijd (afhankelijk van uw woonproduct) die je kunt gebruiken om al je woonwensen uit te kristalliseren. Bij een bestaande woning beschik je bij overdracht gelijk over de sleutel.

Nieuwbouwwoning zoeken

Een woning kopen kan soms erg lastig zijn, vooral bij de zoektocht naar jouw droomwoning kunnen wij je adviseren welke media en platforms gebruikt worden om projecten te presenteren. Saen Garantiemakelaars Krommenie helpt je bij het vinden van een nieuwbouwwoning. Op onze website vind je een aantal nieuwbouwprojecten in de regio Zaanstad.

Aanschaf nieuwbouwwoning

Als je de ideale nieuwbouwwoning hebt gevonden helpt Saen Garantiemakelaars Krommenie je graag door het proces bij de aanschaf. Wij weten precies waar je op moet letten en hoe de stappen doorlopen gaan worden. Saen Garantiemakelaars Krommenie heeft een groot team van nieuwbouwspecialisten en zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Nieuwbouwprojecten Zaanstad

Ben je geïnteresseerd in een van onze nieuwbouwprojecten in de regio Zaanstad en wil je een nieuwbouwwoning kopen? Neem gerust contact op met de nieuwbouwspecialisten van Saen Garantiemakelaars Krommenie.

De kosten

Bij nieuwbouw in Krommenie gaat het net iets anders dan gewoon een huis kopen. Er zijn allerlei kosten die je in ogenschouw dient te nemen. Bij het regelen van jouw financiering is het fijn als je weet wat je kunt verwachten. Saen Garantiemakelaars Krommenie Krommenie helpt je bij het realiseren van het totale kostenplaatje. Op deze manier zijn er geen verassingen achteraf.

 

 

 

 

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouw woning kun je naar uw eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen hebt voor de vloer of badkamertegels dan noemen we dit meerwerk. Laat je iets weg uit het bouwplan dan heet dit weer minderwerk. Wij helpen je zodat je ook goed weet wat jouw rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouw woning in Zaanstad. Dan wel met meer of minder werk.

(na de) Oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van jouw nieuwbouwwoning in Krommenie voorspoedig verloopt. Mocht er iets veranderen in het bouwplan dan helpt Saen Garantiemakelaars Krommenie Krommenie je hierbij. Wij houden u op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van jouw nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan is Saen Garantiemakelaars Krommenie Krommenie er ook voor jou!